Publikuar me datën: Wed, Apr 24th, 2013

Viti i parë i martesës, më pak i lumtur

Studimi më i ri i Qendrës për cilësinë e jetës në Australi tregon se çiftet në vitin e parë të martesës janë më pak të lumtur, transmeton Shekulli njoftimet. Në këtë studim morën pjesë rreth  2.000 australianë.

Lumturia e çifteve  u mat në shtatë fusha,si shëndeti, arritjet dhe lidhjet në dashuri. Të anketuarve u ishte kërkuar që këto segmente të jetës së tyre ti vlerësonin nga shkalla 0 deri në 100 dhe rezultati mesatar ishte rreth 75 pikë. Personat që sapo ishin martuar mesatarisht kishin 73.9 pikë.

Në vitin e dytë të martesës pikët ishin shtuar në 78.4, ndërsa për ata që kishin  40 vjet martesë,rezultati ishte 79.8 pikë. Udhëheqësja e studimit Melisa  Weingberg konsideron se në çiftet e porsa martuara lumturia zvogëlohet për shkak se ata ballafaqohen më  një tjetër realitet.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close