Publikuar me datën: Wed, Jan 2nd, 2013

VITI 2013 – LRD-ja NË INSTITUCIONET E KOSOVËS


VITI 2013 – LRD-ja NË INSTITUCIONET E KOSOVËS

Dedë Abazi, kryetar i LRD-së

– është motoja jonë, është përcaktimi ynë, është përkushtimi ynë, është vendosmëria dhe këmbëngulja ynë, është besimi dhe ecja e jonë e këtij viti.
Ky vit, të cilin posa filluam, viti 2013, vertetë na ngarkon ne me angazhime serioze por do të jet vit i sukseseve të demokristianve, ky vit do të sjellë demokristianët në Institucionet lokale dhe ato qendrore në Republikën e Kosovës. Ky është përcaktimi ynë.
Demokristianët nuk e meritojnë ketë gjendje, prandaj Lëvizja Demokristiane nuk do të qëndroj e heshtur sepse nuk jemi ne ata te cilët qëndrojnë duarkryq para kësajë gjendje të cilën jemi, të strukavur në qoshe dhe si mos të egzistonin fare, të injoruar dhe pa asnjë mirëfillje…! Demokristianët nuk do të jenë më ne një periferi te të gjitha zhvillimeve ekonomike dhe politike siç ishim disa vite dhe jemi edhe sot! Demokristianet nuk do të jenë më vetëm në letër dhe në emër, si shikues të zhvillimeve pranë ekranit televiziv, por me dinjitet dhe identitet të vetin, viti posa filluam, do të jet viti që demokristiane (LRD) do të bëhen pjesë e vendimmarrjeve në Lokalitetin, në Qytetin dhe Shtetin ku ata jetojnë, pjesë e zhvillimeve ekonomike dhe politike në vendin e tyre. Demokristianët përmes LRD-së do të bëhen vetvetja, asnjë alternativë tjetër nuk ka pos që demokristianët janë Kosovë dhe askush nuk do të guxoj t’i injoron ata – por ne do të punojmë.
Gëzuar pra duke uruar një fillim të mirë, përkushtim dhe vendosmëri, me besim të plotë në arritjen e synimeve tona, në dashuri dhe respekt ndaj njeri tjetrit, të arrijmë aty ku edhe jemi nisë – Lëvizja e Re Demokristiane pjesë e institucioneve të Kosovës, me qellim që të avancojmë interesat tona të përbashkëta qytetare dhe kombëtare.
Është dita e dytë e ketij viti (2013) dhe ne kemi para veti MOTON – Lëviza e Re Demokristiane pjesë e Institucioneve të Kosovës, fillim të mbarë dhe suksese…

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close