Publikuar me datën: Tue, Jul 3rd, 2012

Trajkoviq: Serbët janë të frikësuar dhe po mendojnë për largim

Deputetja e Listës unike serbe në Kuvendin e Kosovës Rada Trajkoviq ka vlerësuar se vendimi i Grupit Drejtues Ndërkombëtar që qe nga shtatori të marrë fund mbikëqyrja e pavarësisë është i papërgjegjshëm dhe se për këtë, sipas saj, kanë dëshmuar incidentet që kanë ndodhur gjatë Vidovdanit.

Në një deklaratë për radio KiM ajo ka thënë se me këtë vendim do të rrezikohet mbrojta institucionale e serbëve.

“Institucionet e Kosovës kanë siguruar kremtimin e Vidovdanit dhe kurrë, që nga ardhja e forcave ndërkombëtare, nuk ka ndodhur një poshtërim i tillë me besimtarët serbë të cilët para patrikut erdhën gjysmë lakuriqë” ka thënë Rada Trajkoviq.

“Në qendër të Prishtinës kemi sulmin më të drejtpërdrejtë në autobusin me fëmijë i cili duhet klasifikuar akt terrorist të cilin me siguri e kanë bërë institucionet sepse pas tij kurrë asnjëherë më me efikasitete nuk është pastruar vendi i sulmit”, ka shtuar ajo.

Trajkoviq ka theksuar se është dëshmuar e drejtë vërejtja e saj se në MPB të Kosovës ekziston komanda paralele.|

Ajo ka thënë se serbët pas këtyre ngjarjeve janë të frikësuar dhe se shumica po mendojnë për largim nag Kosova

“Këtyre serbëve u rekomandoj se duhet të gjejmë përgjigje për mbetjen tonë”, ka thënë  Rada Trajkoviq.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close