Publikuar me datën: Sun, Jul 29th, 2012

Tkurret pasuria e Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg papritur është bërë “i varfër”. Themeluesi i Facebook ka parë t’i reduktohet pasuria nga 13 miliardë e 700 milionë euro në 12 miliardë e 100 milionë.

Sipas mediave amerikane, kjo rënie ka ndodhur si pasojë e rënies së vlerës së aksioneve të rrjetit social në bursa, që kanë arritur në nivel minimal.

Pasuria e 28-vjeçarit është tkurrur kështu me 1 miliard e 600 milionë dollarë sepse aksionet kanë humbur 17 për qind të vlerës, pasi shoqëria bëri të ditur se marzhi operativ në tremujorin e dytë është rritur krahasuar me një vit më parë.

Lajmi i hidhur vjen në një periudhë të errët për Facebook, pasi përdoruesit e tij janë gjithmonë e më të lodhur me reklamat e shumta që vendosen në faqe.

Një anketim i një kompanie të pavarur arriti në përfundimin se 53% e përdoruesve mendojnë se publikimet e sponsorizuara, faqet e rekomanduara dhe reklamat janë bërë të tepruara dhe të mërzitshme.

Sipas tyre, faqja është bërë shumë komerciale dhe kjo mund të rrezikojë në të ardhmen edhe statusin e kompanisë së Zuckerberg si rrjeti shoqëror më popullor në botë.

Është pikërisht risia e “Timeline”, hyrë në fuqi në muajt e fundit, ajo që ka shkaktuar këtë degradim në preferencat për rrjetin shoqëror.

“Timeline” është një opsion i cili shërben për të ekspozuar të shkuarën e përdoruesve në profilet e tyre në mënyrë kronologjike.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close