Publikuar me datën: Mon, Nov 21st, 2011

Thaçi, PO bashkëpunimit me drejtësinë

Akuzat e Dick Martyt po hetohen në fshehtësi të plotë nga një task forcë e krijuar prej BE-së, menaxhuar nga EULEX-i. Kryeministri Hashim Thaçi i ka konsideruar të motivuara politikisht akuzat, ndërsa për rastin ka thënë se shpreson që të përfundoj sa më shpejt kjo barrë e rëndë dhe e padrejtë.

Ai ka ofruar bashkëpunimin e tij të plotë dhe institucioneve, në mënyrë që hetimi të mos pengohet. Ndërsa nuk ka pranuar të tregoj nëse është intervistuar nga hetuesit ndërkombëtarë apo jo. Para një muaji, task forca për këtë rast ka nisur me intervistimin e njerëzve të mundshëm, por duke e mbajtur shumë në sekret.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close