Tag archive for ‘tetova’
By On Saturday, February 23rd, 2013
0 Comments

Takim me aktivistët e lagjes Shaip Kamberi – Tetovë.

Në vazhdën e takimeve me aktivistët, sot zhvillova një takim të përzemërt me aktivistët e lagjes Shaip Kamberi në Tetovë. Në një bisedë të hapur kisha mundësinë të dëgjoja mendime të ndryshme More...

By On Saturday, February 23rd, 2013
0 Comments

Takim me aktivistët e Çarshisë së Epërme – Tetovë

Bashkë me k[shilltarët e listës dhe kryesuesin e saj, bashkëbiseduam me aktivistet e Çarshisë së Eperme në Tetovë. Gjithësesi se kjo pjesë e qytetit ka çështje të shumta që kërkojnë qasje të More...

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close