Tag archive for ‘shum’
By koshtovalia On Tuesday, February 19th, 2013
0 Comments

Kuptimi praktik i pavarësisë

Kuptimi praktik i pavarësisë, është kuptimi më domethënës për gjithë botën e gjallë. Shqiptarët në përgjithësi sakrifikuan shumë për pavarësi. Para pak kohësh u festua në mënyrë madheshtore More...

By On Monday, February 18th, 2013
0 Comments

5 Vjet Shtet .

?5 Vjet Shtet Ishte ftohtë ato ditë shkurti – dhe une kisha një sekret. Me kujtohet si sot ajo dita e ftohtë e shkurtit. Secilit prej neve i kujtohet. Bënte acar i madh por tensioni ndihej në atmosferë More...

By koshtovalia On Monday, January 28th, 2013
0 Comments

Për një fidan në kryeqytet – 230 euro!

Komuna e Prishtinës do ta shpenzojë 230 euro për të blerë vetëm një fidan-dru. Mirëpo, në kuadër të gjelbëremit të kryeqytetit, ekzekutivi komunal do t’i shpenzojë 300 mijë euro për mbjelljen e More...

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close