Tag archive for ‘senat’
By koshtovalia On Wednesday, March 13th, 2013
0 Comments

Sulmet kibernetike, kërcënim për botën

Sulmet kibernetike dhe spiunazhi kibernetik kanë zëvendësuar terrorizmin si kërcënimi numër një me të cilin përballen Shtetet e Bashkuara. Agjencitë e kundërzbulimit amerikan në vlerësimin e tyre vjetor More...

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close