Tag archive for ‘raste’
By koshtovalia On Saturday, June 1st, 2013
0 Comments

Nga vjeshta e 2014, shtete të BE-së mund të rivendosin kontroll kufitar

Pas më shumë se dy vjet debatesh, shtetet anëtare dhe Komisioni i BE kanë rënë dakord për reforma në kontrollimin e kufijve. Reforma u jep shteteve që prej vjeshtës të vitit 2014 më shumë liri për More...

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close