Tag archive for ‘qeveria’
By koshtovalia On Sunday, May 12th, 2013
0 Comments

LDK: Punësim me lidhje familjare, ryshfet dhe përkatësi partiake

Lidhja Demokratike e Kosovës vlerësoi se mandati i Qeverisë Thaçi po identifikohet me tri çështje kryesore: papunësia, varfëria dhe korrupsioni. Sipas LDK-së, rreth 77% të qytetarëve vlerësojnë se këto More...

By koshtovalia On Thursday, January 24th, 2013
0 Comments

Problemi i pa zgjidhur i Luginës, bombë e kurdisur

Në marshin protestues të Vetëvendosjes dhe shoqatës “Vatra” u tha se Serbia nuk duhet t`i prekë vlerat kombëtare, kurse nga faktori ndërkombëtarë u kërkua që të largojë forcat serbe nga Lugina dhe More...

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close