Tag archive for ‘prill’
By koshtovalia On Wednesday, May 1st, 2013
0 Comments

Daçiq këshillon serbët e Kosovës: Merruni me Prishtinën…

Pas takimit me serbët e Kosovës, kryeministri i Serbisë, Ivica Daçiq deklaroi qartë se nuk do të ketë referendum për Marrëveshjen e arritur në Bruksel, më 19 prill. “Ne nuk kemi kohë të merremi me More...

By koshtovalia On Wednesday, April 24th, 2013
0 Comments

Brenda qershorit shpërbërja e strukturave paralele

Plani që e ka bërë Qeveria e Kosovës për zbatimin e marrëveshjes së arritur me Serbinë, nesër do t’i paraqitet në Bruksel baroneshës Catherinë Ashton, dhe ai përbëhet nga akte ligjore, afate kohore More...

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close