Tag archive for ‘planit’
By koshtovalia On Sunday, May 26th, 2013
0 Comments

Kongresistët amerikanë i panë barrikadat mbi Urë e Ibrit

Kongresistë amerikanë dhe mysafirë nga shtetet fqinje e Evropa, të cilët kanë qëndruar në Kosovë si pjesëmarrës në takimin e 10-të të Evropës Juglindore – Lutjet e Mëngjesit, sot, ditën e More...

By koshtovalia On Saturday, April 27th, 2013
0 Comments

Pikat e implementimit të Marrëveshjes

Pas dy ditë diskutimesh në nivel të ekspertëve, pala evropiane e ka prezantuar një draft të planit të zbatimit, i cili nuk mori miratimin e menjëhershëm të të dyja palëve, transmeton RTK. Pala serbe More...

By koshtovalia On Wednesday, April 24th, 2013
0 Comments

Brenda qershorit shpërbërja e strukturave paralele

Plani që e ka bërë Qeveria e Kosovës për zbatimin e marrëveshjes së arritur me Serbinë, nesër do t’i paraqitet në Bruksel baroneshës Catherinë Ashton, dhe ai përbëhet nga akte ligjore, afate kohore More...

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close