Tag archive for ‘pavar’
By koshtovalia On Tuesday, July 2nd, 2013
0 Comments

Thaçi: Më 2 Korrik nisi shtetësia

Shpallja e Deklaratës Kushtetuese më 2 korrik 1990 është ndër ngjarjet më të rëndësishme juridike dhe politike pas shpërbërjes së sistemit njëpartiak në Kosovën e fillim viteve të nëntëdhjeta, More...

By On Monday, June 24th, 2013
1 Comment

Ideja e “Shqipërisë Natyrale”, konstruksion “artificial” në funksion të manipulimit politik! – Bardhyl Mahmuti

Ideja e “Shqipërisë Natyrale”, konstruksion “artificial” në funksion të manipulimit politik! – Bardhyl Mahmuti Sa herë bëhej fjalë për krizat e njëpasnjëshme që karakterizuan More...

By koshtovalia On Saturday, April 27th, 2013
0 Comments

Marrëveshja Thaçi – Daçiq ndihmon kthimin e të zhvendosurve

Marrëveshja e arritur në dialogun Prishtinë – Beograd do të ndihmojë edhe procesin e kthimit të personave të zhvendosur, thonë në Ministrinë për Komunitete dhe Kthim në Qeverinë e Kosovës. Kompetencat More...

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close