Tag archive for ‘pasi’
By koshtovalia On Friday, March 15th, 2013
0 Comments

Gara etnike për Kërçovën

Në zgjedhjet lokale të 24 marsit, për herë të parë një kandidat shqiptar ka gjasa reale që ta fitojë garën zgjedhore në Kërçovë dhe të marrë drejtimin e këtij qyteti me mbi 60 mijë banorë. Fitorja More...

By On Monday, February 18th, 2013
0 Comments

5 Vjet Shtet – Nga Vlora Citaku.

Ishte ftohtë ato ditë shkurti – dhe une kisha një sekret. Me kujtohet si sot ajo dita e ftohtë e shkurtit. Secilit prej neve i kujtohet. Bënte acar i madh por tensioni ndihej në atmosferë që disa ditë More...

By koshtovalia On Friday, February 1st, 2013
0 Comments

Një skenar i mbrapshtë për Kosovën

Si ka mundësi që në pranverë Prishtina e Beogradi ta kenë një dokument historik të nënshkruar mes vete, por që Kosova të mbetet e bllokuar në OKB e BE, dhe të hyjë në një cikël të ri të gjatë More...

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close