Tag archive for ‘madh’
By koshtovalia On Saturday, May 11th, 2013
0 Comments

“Shqipëria e madhe” praktikisht po funksionon

Shqipëria e Madhe nuk është një projekt i parealizueshëm, praktikisht funksionon që tani. Kështu shprehen disa ekspertë të rajonit të Ballkanit. Ata për gazetën serbe “Novosti” madje thanë se më More...

By koshtovalia On Friday, May 3rd, 2013
0 Comments

Binjakët Ajeti nënshkruajnë me Bazelin, i thonë jo Barcelonës

Adonis dhe Albian Ajeti kanë nënshkruar kontratë profesionale me ekipin zviceran të Bazelit. Binjat 16-vjeçcarë në prani të babait të tyre, Afrim Ajeti kanhë hedhur firmën në letrat, që i bën ata lojtar More...

By koshtovalia On Wednesday, March 13th, 2013
0 Comments

Sulmet kibernetike, kërcënim për botën

Sulmet kibernetike dhe spiunazhi kibernetik kanë zëvendësuar terrorizmin si kërcënimi numër një me të cilin përballen Shtetet e Bashkuara. Agjencitë e kundërzbulimit amerikan në vlerësimin e tyre vjetor More...

By On Sunday, February 17th, 2013
0 Comments

Teuta ARIFI: Fund fjalëve premtuese, t’i përvishemi punës

Nëse dilema e qytetarëve të Tetovës sot në shekullin 21 është a do të furnizohen nesër me ujë të pijshëm për disa orë, a do të çlirohet qyteti nga agresioni i mbeturinave dhe a janë të sigurta More...

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close