Tag archive for ‘kund’
By On Thursday, May 30th, 2013
0 Comments

MEGALOMANA E POLITIKËS MAQEDONASE DHE SHQIPTARËT

MEGALOMANA E POLITIKËS MAQEDONASE DHE SHQIPTARËT Opinion Dilemat e integrimit të Maqedonisë duket se po vërtetohen nga dita në ditë më së shumti edhe për ata, që i kanë besuar demagogjisë së politikanëve More...

By koshtovalia On Wednesday, May 1st, 2013
0 Comments

VV thotë se punëtori i Kosovës sot është dy herë i shtypur

Lëvizja Vetëvendosje thotë se punëtori i Kosovës sot është dy herë  i shtypur. Sipas këtij subjekti politik punëtori është i shtypur si shqiptar, të cilit i mohohet subjektiviteti politik, si pjesë More...

By koshtovalia On Saturday, March 23rd, 2013
0 Comments

Thaçi në KS të OKB: As ndarje, as republikë serbe në Kosovë

Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi, ka thënë në New York se nuk do të lejohet krijimi i një republike të dytë serbe në Kosovë. Këtë qëndrim e ka shprehur gjatë fjalës së tij në mbledhjen e Këshillit More...

By On Tuesday, February 5th, 2013
0 Comments

Komunikatë e Lëvizjës se Re Demokristiane të Kosovës

Komunikatë e Lëvizjës se Re Demokristiane të Kosovës Prishtinë, 5.02.2013,LRD-Zyra për informim publik Blerina M Leka – zëdhënëse Lëvizja e Re Demokristiane, përmes kësaj komunikate, bën thirrje More...

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close