Tag archive for ‘kuad’
By On Monday, June 17th, 2013
0 Comments

Peter Beyer të enjten në Bundestag. Teksti i plotë.

Peter Beyer të enjten në Bundestag. Teksti i plotë. Paqja në Kosovë nuk është e vetkuptueshme. Është një bimë e brishtë, e cila duhet ujitur. Mirëpo pa ndihmë, konkretisht pa praninë e ushtarëve, More...

By koshtovalia On Friday, February 1st, 2013
0 Comments

Një skenar i mbrapshtë për Kosovën

Si ka mundësi që në pranverë Prishtina e Beogradi ta kenë një dokument historik të nënshkruar mes vete, por që Kosova të mbetet e bllokuar në OKB e BE, dhe të hyjë në një cikël të ri të gjatë More...

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close