Tag archive for ‘kosova’
By koshtovalia On Tuesday, July 2nd, 2013
0 Comments

Thaçi: Më 2 Korrik nisi shtetësia

Shpallja e Deklaratës Kushtetuese më 2 korrik 1990 është ndër ngjarjet më të rëndësishme juridike dhe politike pas shpërbërjes së sistemit njëpartiak në Kosovën e fillim viteve të nëntëdhjeta, More...

By koshtovalia On Thursday, May 2nd, 2013
0 Comments

“Serbët e veriut nuk mund ta ndryshojnë vullnetin e popullit të Serbisë

Kryeministri dhe zëvendëskryeministri serb, Ivia Daçiq dhe Aleksandër Vuçiq, të përfshirë në bisedimet me Kosovën, kanë treguar hapur mospajtimet e veta përfaqësuesit e serbëve të veriut. Pas takimit More...

By On Thursday, February 21st, 2013
0 Comments

Maqedonia dhe Kosova thellojnë bashkëpunimin në fushën e arsimit

Do të përforcohet edhe bashkëpunimi mes imstitucioneve të arsimit të lartë të dy vendeve, do të sigurohen bursa për nxënës dhe studentë, qëndrime studimore, mundësi për ndjekjen e studimeve pasdiplomike Zmadho More...

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close