Tag archive for ‘kontrabanda’
By koshtovalia On Wednesday, April 24th, 2013
0 Comments

Kontrabanduesit nga Serbia hapin rrugë ilegale për të kaluar mallrat në Kosovë

Banorët e Muçibabës fshat ky në brezin kufitarë me Serbinë janë të shqetësuar që pas nënshkrimit të marrëveshjes për menaxhimin e kufijve para syve të policisë dhe të vetë banorëve në pjesën More...

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close