Tag archive for ‘komun’
By On Thursday, May 30th, 2013
0 Comments

Filloi rikonstruimi i rrugës rajonale Haraçinë-Likovë

Filloi rikonstruimi i rrugës rajonale Haraçinë-Likovë Shkup, 29 maj- Zëvendëskryeministri i Maqedonisë Musa Xhaferi, i shoqëruar nga zëvendësministri i Transportit dhe Lidhjeve, Xhelal Bajrami, sot More...

By On Saturday, April 27th, 2013
0 Comments

Teuta Arifi pastron parkun dhe sanon gropat në rrugët e Tetovës

Teuta Arifi pastron parkun dhe sanon gropat në rrugët e Tetovës Arifi bëri apel që të gjithë qytetarët të cilët kanë dëshirë të angazhohen për të pastruar qytetin e Tetovës ti bashkëngjiten në More...

By koshtovalia On Friday, March 15th, 2013
0 Comments

Gara etnike për Kërçovën

Në zgjedhjet lokale të 24 marsit, për herë të parë një kandidat shqiptar ka gjasa reale që ta fitojë garën zgjedhore në Kërçovë dhe të marrë drejtimin e këtij qyteti me mbi 60 mijë banorë. Fitorja More...

By koshtovalia On Friday, March 15th, 2013
0 Comments

Gruevski: S’i lëmë ta shndërrojnë Maqedoninë në Shqipëri

“Ata duan me qytetarë të shpërngulur para 10, 20 dhe 30 viteve të marrin Kërçovën. Kërçovarë ne kësaj radhe duhet të dalim të gjithë deri në fund dhe ti përgjigjemi se e kujt është Kërçova”, More...

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close