Tag archive for ‘komb’
By On Sunday, May 26th, 2013
0 Comments

JO VETËM BARDHË E ZI . Petrit Menaj

  Petrit Menaj JO VETËM BARDHË E ZI Opinion Kam shkruar kohë më parë për perceptimin real që i duhen bërë problemeve të politikës së sotme, jo nga pozita e interesave të More...

By koshtovalia On Friday, May 3rd, 2013
0 Comments

Shqiptarët në Maqedoni përkujtojnë dëshmorët e UÇK-së

Në fshatin Sllupçan u përkujtua 12 vjetori i fillimit të konfliktit të armatosur në rajonin e Karadakut të Kumanovës, mes Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare dhe Forcave Maqedonase të Sigurisë, që çoi në More...

By On Tuesday, February 26th, 2013
0 Comments

TA SHPETOJMË JETËN E KOMANDANTIT TE NDERUAR, KOMANDANTIT TONË -HAMDI NDRECAJ – PANTERI

TA SHPETOJMË JETËN E KOMANDANTIT TE NDERUAR, KOMANDANTIT TONË -HAMDI NDRECAJ – PANTERI Lekë Mrijaj (Kryeministri Britanik thoshte se do ketë mëshirë-mirëkuptim edhe për kuajt e ushtarëve britanez, e More...

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close