Tag archive for ‘hapur’
By On Thursday, May 30th, 2013
0 Comments

MEGALOMANA E POLITIKËS MAQEDONASE DHE SHQIPTARËT

MEGALOMANA E POLITIKËS MAQEDONASE DHE SHQIPTARËT Opinion Dilemat e integrimit të Maqedonisë duket se po vërtetohen nga dita në ditë më së shumti edhe për ata, që i kanë besuar demagogjisë së politikanëve More...

By koshtovalia On Friday, May 3rd, 2013
0 Comments

Binjakët Ajeti nënshkruajnë me Bazelin, i thonë jo Barcelonës

Adonis dhe Albian Ajeti kanë nënshkruar kontratë profesionale me ekipin zviceran të Bazelit. Binjat 16-vjeçcarë në prani të babait të tyre, Afrim Ajeti kanhë hedhur firmën në letrat, që i bën ata lojtar More...

By koshtovalia On Thursday, May 2nd, 2013
0 Comments

“Terrori Komunist në Shqipëri” në një libër

Një përmbledhje e krimeve të komunizmit deri në vitet ’90, vjen në formën e një botimi me dokumenta dhe fotografi titulluar “Terrori Komunist ne Shqipëri”. Albumi është forma e shtypur More...

By koshtovalia On Wednesday, April 24th, 2013
0 Comments

Kontrabanduesit nga Serbia hapin rrugë ilegale për të kaluar mallrat në Kosovë

Banorët e Muçibabës fshat ky në brezin kufitarë me Serbinë janë të shqetësuar që pas nënshkrimit të marrëveshjes për menaxhimin e kufijve para syve të policisë dhe të vetë banorëve në pjesën More...

By On Saturday, February 23rd, 2013
0 Comments

Takim me aktivistët e lagjes Shaip Kamberi – Tetovë.

Në vazhdën e takimeve me aktivistët, sot zhvillova një takim të përzemërt me aktivistët e lagjes Shaip Kamberi në Tetovë. Në një bisedë të hapur kisha mundësinë të dëgjoja mendime të ndryshme More...

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close