Tag archive for ‘ekonomik’
By koshtovalia On Wednesday, May 1st, 2013
0 Comments

VV thotë se punëtori i Kosovës sot është dy herë i shtypur

Lëvizja Vetëvendosje thotë se punëtori i Kosovës sot është dy herë  i shtypur. Sipas këtij subjekti politik punëtori është i shtypur si shqiptar, të cilit i mohohet subjektiviteti politik, si pjesë More...

By On Sunday, February 17th, 2013
0 Comments

Teuta ARIFI: Fund fjalëve premtuese, t’i përvishemi punës

Nëse dilema e qytetarëve të Tetovës sot në shekullin 21 është a do të furnizohen nesër me ujë të pijshëm për disa orë, a do të çlirohet qyteti nga agresioni i mbeturinave dhe a janë të sigurta More...

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close