Tag archive for ‘beograd’
By On Monday, June 17th, 2013
0 Comments

Peter Beyer të enjten në Bundestag. Teksti i plotë.

Peter Beyer të enjten në Bundestag. Teksti i plotë. Paqja në Kosovë nuk është e vetkuptueshme. Është një bimë e brishtë, e cila duhet ujitur. Mirëpo pa ndihmë, konkretisht pa praninë e ushtarëve, More...

By koshtovalia On Thursday, May 2nd, 2013
0 Comments

“Serbët e veriut nuk mund ta ndryshojnë vullnetin e popullit të Serbisë

Kryeministri dhe zëvendëskryeministri serb, Ivia Daçiq dhe Aleksandër Vuçiq, të përfshirë në bisedimet me Kosovën, kanë treguar hapur mospajtimet e veta përfaqësuesit e serbëve të veriut. Pas takimit More...

By koshtovalia On Friday, February 1st, 2013
0 Comments

Presheva bën kërkesë për legalizimin e lapidarit

Administrata e Komunës së Preshevës ka bërë kërkesë për legalizimin e përmendores së UÇPMB-së, të hequr kohë më parë nga regjimi i Beogradit, ka thënë sot kryetari i Komunës së Preshevës, Ragmi More...

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close