Tag archive for ‘bazel’
By koshtovalia On Friday, May 3rd, 2013
0 Comments

Binjakët Ajeti nënshkruajnë me Bazelin, i thonë jo Barcelonës

Adonis dhe Albian Ajeti kanë nënshkruar kontratë profesionale me ekipin zviceran të Bazelit. Binjat 16-vjeçcarë në prani të babait të tyre, Afrim Ajeti kanhë hedhur firmën në letrat, që i bën ata lojtar More...

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close