Tag archive for ‘avni’
By koshtovalia On Sunday, May 26th, 2013
0 Comments

Kongresistët amerikanë i panë barrikadat mbi Urë e Ibrit

Kongresistë amerikanë dhe mysafirë nga shtetet fqinje e Evropa, të cilët kanë qëndruar në Kosovë si pjesëmarrës në takimin e 10-të të Evropës Juglindore – Lutjet e Mëngjesit, sot, ditën e More...

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close