Tag archive for ‘asaj’
By koshtovalia On Tuesday, July 2nd, 2013
0 Comments

Thaçi: Më 2 Korrik nisi shtetësia

Shpallja e Deklaratës Kushtetuese më 2 korrik 1990 është ndër ngjarjet më të rëndësishme juridike dhe politike pas shpërbërjes së sistemit njëpartiak në Kosovën e fillim viteve të nëntëdhjeta, More...

By On Thursday, May 30th, 2013
0 Comments

Filloi rikonstruimi i rrugës rajonale Haraçinë-Likovë

Filloi rikonstruimi i rrugës rajonale Haraçinë-Likovë Shkup, 29 maj- Zëvendëskryeministri i Maqedonisë Musa Xhaferi, i shoqëruar nga zëvendësministri i Transportit dhe Lidhjeve, Xhelal Bajrami, sot More...

By koshtovalia On Sunday, May 26th, 2013
0 Comments

Djaloshi nga Kosova i dhuron flamurin shqiptar Paris Hilton

Njihet si Ludo Lee, por në fakt është Ludovik Tunaj, djaloshi nga një fshat i Suharekës së Kosovës, por që ka vite që jeton në Zvicër. Ai njihet për stilin e tij dhe mjeshtërinë për të rregulluar More...

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close