Tag archive for ‘arben’
By koshtovalia On Monday, June 3rd, 2013
0 Comments

Beogradi do negociata për Gazivodën e trafostacionin Valac

Beogradi dhe Prishtina duhet të arrijnë marrëveshjen për sistemin e energjisë elektrike në veri të Kosovës, si dhe çështjen e transitit të  rrymës nëpër Kosovë.Ndërkaq trafostacioni Valac në veri More...

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close