Tag archive for ‘aleksander’
By koshtovalia On Sunday, April 28th, 2013
0 Comments

Kosova nuk lejon referendumin serb në territorin e saj

Serbët e veriut të Kosovës duhet të sqarohen të martën e ardhshme nëse pranojnë apo jo të zbatojnë marrëveshjen e lidhur me Prishtinën, dhe se varësisht nga përgjigja e tyre, do të dihet se a do të More...

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close