Tag archive for ‘ajka’
By On Tuesday, June 4th, 2013
0 Comments

Fjala e kryetares, Teuta Arifi në hapjen e Festivalit ndërkombëta

 Fjala e kryetares, Teuta Arifi në hapjen e Festivalit ndërkombëta Të nderuar mysafir , Regjisor dhe aktor, Të dashur qytetarë, Nuk ka dyshim që misioni i kulturës në shoqëri, është i shenjtë, është More...

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close