Publikuar me datën: Fri, Apr 15th, 2011

Sot raundi i tretë i dialogut Kosovë – Serbi

Bruksel, 15 prill  – Në Bruksel do të zhvillohet sot raundi i tretë i dialogut teknik midis Kosovës dhe Serbisë. Në këtë raund do të diskutohen temat si energjia elektrike, telekomunikacioni dhe liria e lëvizjes. Delegacionin e Kosovës e kryeson zëvendëskryeministrja Edita Tahiri, ndërsa në ekipin e saj janë edhe: Lirim Greiçevci, këshilltari politik i kryeministrit Thaçi, Dren Zeka, Gazmir Raci dhe Arjeta Rexhaj, këshilltarë politikë të zëvendëskryeministres Tahiri. Gjithashtu në delegacionin e Kosovës marrin pjesë edhe ekspertë të fushave përkatëse: Ali Hamiti, kryesues i ZRrE së, Fadil Ismajli, kryeshef i KOSTT it, Arben Gjukaj, drejtor i KEK ut, Naim Bejtullahu, anëtar i bordit të KOSTT it, Llyr Rowlands, këshilltar në KEK, Ekrem Hoxha, kryesues i ART së, Lulzim Kurtaj, anëtar i bordit të ART së, Elvis Pista, PTK, Bardhyl Jashari, këshilltar i ministrit Bajram Rexhepi, Blerim Camaj, Sabahate Muharremi dhe Shkumbim Kastrati nga MPB.
Ekipin e Beogradit e udhëheq Borisllav Stefanoviq. Ai, sipas medieve serbe, ka paralajmëruar se sot do të provojë të hapë një temë të re, që ka të bëjë me lëvizjen e lirë.
Dialogu    në Bruksel po zhvillohet nën përkujdesjen e Komisionit Europian. Deri tash dy delegacionet janë takuar dy herë dhe nuk kanë rezultuar me ndonjë vendim.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close