Publikuar me datën: Fri, May 4th, 2012

Shumica e policëve serbë të PK-së nuk janë nën kontroll të Policës së Kosovës

Anëtarët e Komisionit për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e FSK-së në mbledhjen e sotme konstatuan se situata në veri të vendit  vazhdon të jetë e rëndë dhe me tendencë të keqësimit të mëtejmë,  sidomos në kohën kur pritet të organizohen zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare serbe në pjesën veriore të Kosovës.

Shqyrtimi i Raportit të Ministrit të Punëve të Brendshme, z. Bajram Rexhepi, lidhur me adresimin e rekomandimeve të komisionit për situatën e sigurisë në pjesën veriore të vendit, ishte temë diskutimi e mbledhjes së sotme të Komisionit për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrje të Forcës së Sigurisë së Kosovës, të kryesuar nga kryetari i komisionit Ahmet Isufi.

Me këtë rast Isufi tha se bazuar në këtë raport MPB-ja dhe Policia e Kosovës kanë adresuar rekomandimet e komisionit për ndërmarrjen e masave konkrete, në drejtim të vendosjes së rendit kushtetues dhe sundimit të ligjit në tri komunat  e veriut të vendit

U theksua se duhet të ketë një rritje të gatishmërisë së institucioneve të vendit  për tejkalimin e kësaj gjendje. Njësitet speciale operative të rajonit të Mitrovicës janë në gjendje gatishmërie me qëllim të reagimit sipas nevojës, tha Isufi.

Në mbledhje u tha se shumica e pjesëtarëve serbë të PK-së nuk përmbushin obligimet dhe detyrat ligjore dhe nuk janë nën kontroll të plotë të zinxhirit komandues të PK-së, edhe pse ata paguhen nga buxheti i Kosovës.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close