Publikuar me datën: Tue, Jul 17th, 2012

Shqiptari e voton Shqiptarin.

Shqiptari e voton Shqiptarin, maqedonasi e voton maqedonasin.
Fituesit e dy komuniteteve shumicë formojnë koalicion qeverisës. Ky parim, bashkë me demokracinë konsensuale (Badinteri ose votimi i dyfishtë), duhet të ruhet e jo të rënohet.
Për herë të parë haptazi ndodh një koalicion parazgjedhor midis një partie shqiptare dhe një maqedonase – kundër një partie shqiptare, midis Çetnikut dhe Vojvodës kundër Komandantit të UÇKsë, midis të majtës maqedonase dhe të “djathtës” shqiptare kundër BDIsë. Sot e zyrtarizuan atë që e bënin edhe në të kaluarën, besoj ju kujtohet kur votoheshte deputeti maqedonas kundër deputetit shqiptar në Bogovinë ose se si fitoi kryetari aktual i Tetovës dhe se kush e festonte fitoren e tij.
Aleat dhe partner strategjik i BDIsë është populli shqiptar dhe ne respektojmë parimin që fituesi shqiptar duhet ti përfaqësojë shqiptarët në qeverisje.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close