Publikuar me datën: Thu, Sep 27th, 2012

Shqipëria do të shpallë një amnisti për 100 vjetorin e pavarësisë

Qeveria  shqiptare do të shpallë një amnisti për të burgosurit në kuadrin e 100 vjetorit të pavarësisë së shtetit shqiptar.

“Me amnistinë e këtij viti do të lirohen nga dënimi të gjithë personat që i ka mbetur viti i fundit. Pra ata persona që do të kenë 365 ditë dhe më pak do të lirohen. Sigurisht do të përfitojnë dhe të gjithë personat, gratë, të cilat janë mbi 55-vjeç. Pra të gjitha te dënuarat femra që në datën 28 nëntor 2012 janë baras ose mbi moshën 55-vjeç”, deklaroi ministri i drejtësisë, Eduard Halimi në një intervistë për “Vizion Plus”, duke shtuar se kjo amnisti nuk do të jetë e gjerë.

Sipas tij, nuk përfitojnë të gjithë nga aministia sigurisht ata që kanë kryer krime kundër njerëzimit, të gjithë ata që kanë kryer vrasje,  askush që ka kryer krime kundër njerëzimit, askush që ka kryer marrëdhënie seksuale me dhunë, askush që ka kryer marrëdhënie seksuale me të mitura, askush që ka kryer vepra penale kundër lirisë së personit, mbajtje peng dhe me radhë, askush që ka kryer vepra penale që kanë të bëjnë me prostitucionin, askush që ka kryer vepra penale që kanë të bëjnë me korrupsionin, askush që ka kryer vepra penale që kanë të bëjnë me trafikun e armëve dhe të drogës, si dhe një sërë të tjerash.

” Jam kujdesur për këtë që të kem dhe një statistikë lidhur me këtë çështje. Numri i personave që përfitojnë do të jetë diku rreth 220-250 persona të cilët do të përfitojnë lirinë në 28 nëntor të vitit 2012″, deklaroi ministri i Drejtësisë, Eduard Halimi.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close