Publikuar me datën: Thu, Dec 19th, 2013

Shpendi takohet me banorët e “Dardanisë”

Kryetari i zgjedhur i Prishtinës, Shpend Ahmeti, sot qëndroi në lagjen Dardania. Ai vizitoi disa nga lokalet në këtë lagje, duke u takuar me pronarët dhe qytetarët e pranishëm aty, e më pas mbajti tubim me banorët e kësaj lagjeje në shkollën fillore “Dardania”. I pranishëm në këtë tubim ishte edhe kryetari i Bashkësisë së III-të lokale në Dardani.

“Ahmeti para qytetarëve të Dardanisë tha se sot po i fillojmë tubimet nëpër lagje, ende pa e marrë mandatin zyrtarisht, sepse kështu edhe jemi zotuar gjatë fushatës tonë. “Ideja kryesore e këtyre tubimeve është bashkëbisedimi me qytetarë, për t’i dëgjuar hallet dhe problemet e tyre, si dhe për t’i zgjidhur ato bashkërisht. Ne i kemi identifikuar një pjesë të madhe të problemeve, por tani duam të njoftohemi edhe më shumë për organizimin e pjesëve të ndryshme të lagjes Dardania, lagje kjo me numrin më të madh të banorëve në Prishtinë”, tha ndër të tjera Ahmeti, duke shtuar se përveç bashkësisë lokale ekzistuese, bashkërisht do të krijojmë edhe këshillat e banesave”, thuhet ndër të tjera në komunikatën e VV-së.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close