Publikuar me datën: Tue, Aug 19th, 2014

Shpend Ahmeti letër kryeprokurorit

Kryetari i komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, i ka shkruar letër kryeprokurorit Sylë Hoxhës, ku nga ky ka kërkuar informata rreth skandalit të naftës.

Kryetari i komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, i ka shkruar letër kryeprokurorit Sylë Hoxhës, ku nga ky ka kërkuar informata rreth skandalit të naftës në shkollat e Prishtinës, ku kompania “Hib Petrol”, i kishte shitur komunës naftë për ngrohje e ku prania e sulfurit ishte 80 herë më shumë sesa është e lejuar në vendin tonë.
Në letren që ka siguruar gazeta “Zëri” shihet se Ahmeti kërkon nga kryeprokurori informata rreth ecurisë së lëndës, ku kompania ka bëtë padi dhe ka dorëzuar kallëzim penal ndaj Kompanisë në fjalë.

Në letren që ka dërguar Ahmeti i ka dërguar kryeprokurorit të shtetit Sylë Hioxhës dhe Imer Bekës nga Prokuroria Themelore në Prishtinë, thuhet se tash po bëhen gjashtë muaj, që nga koha kur në Komunën e Prishtinës u zbulua skandali i naftës.
“ Atë kohë pas analizave fillestare të tri shkollave, të cilat I kemi porositur ne, ka rezultuar se në rezervarët e atyre tri shkollave gjendej jo naftë, por vaj për djegie me sasi të sulfurit gati 80 herë me e lartë se niveli I lejuar me ligjet e Kosovës, por edhe me norma të bashkimit Evropian”, thuhet në letër.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close