Publikuar me datën: Sat, Sep 4th, 2010

Shala:Serbia dhe Bosnja – luftë tregtare kundër Kosovës

Prishtinë, 4 shtator – Serbia dhe Bosnja po bëjnë luftë tregtare kundër Kosovës, citon REL deklaratën e ministrit të Ekonomisë së Kosovës, Ahmet Shala, për agjencinë e lajmeve austriake, APA.

Ministri Shala ka kërkuar nga BE dhe komuniteti ndërkombëtar në përgjithësi që të mos e tolerojë bllokadën që këto dy shtete po u bëjnë produkteve kosovare.

“Ne lejojmë prodhimet serbe që të hyjnë në Kosovë, pa ndonjë kufizim, pasi duam t’i tregojmë komunitetit ndërkombëtar dhe serbëve se ne nuk besojmë që një sjellje e tillë i ndihmon ndonjërës palë”, citohet ministri Shala nga agjencia austriake.

Ahmet Shala, ankesën e tij e ka mbështetur edhe në faktin se vulat e Kosovës, që nuk pranohen nga Serbia, janë të njohura nga të gjitha vendet anëtare të BE-së, përfshirë edhe ato që ende nuk e kanë njohur Kosovën si shtet.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close