Publikuar me datën: Thu, Apr 14th, 2011

Serbia,nuk pushon që shqiptarët karshi botës demokratike ti paraqes me një pamjë trishtuese

Pjesë e shumë e rëndësishme e garës midis shteteve dhe kombeve është edhe imazhi. Fushata agresive, bie fjala, e orkestruar pas raportit të Dik Martit, ka goditur keq imazhin pozitiv të shqiptarëve jo vetëm në Kosovë, por edhe më gjërë. Dhe, kuptohet këtë më së miri e shfrytëzon Serbia, e cila pushon që shqiptarët karshi botës demokra…tike ti paraqes me një pamjë trishtuese. Megjithate kësaj trysnie të propagandëss serbe, shqiptarët me sukses i bënë ballë ndërkohë që kjo dukuri nuk manifestohet kur është fjala për ndaj vetvetes, por mes vete shqiptarët manifestojnë agresivitet të skajshëm pa pasur konsidertaë për veten e tyre. Kjo dukuri ka vite që është prezente edhe të shoqëria shqiptare në Maqedoni e cila është skajshmërisht e politizuar, kurse pala maqedonase këtë e shfrytëzon për qëllime të veta. Sit ë pushojë ky agresivitet për tu dëshmuar para botës si popull vital i qytetëruar, dhe me kulturë në politik dhe komunikim të ndërsjellë?

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close