Publikuar me datën: Thu, May 2nd, 2013

“Serbët e veriut nuk mund ta ndryshojnë vullnetin e popullit të Serbisë

Kryeministri dhe zëvendëskryeministri serb, Ivia Daçiq dhe Aleksandër Vuçiq, të përfshirë në bisedimet me Kosovën, kanë treguar hapur mospajtimet e veta përfaqësuesit e serbëve të veriut. Pas takimit që patën në Beograd në fillim të javës, zyrtarë të Qeverisë serbe kanë theksuar se Marrëveshja me Kosovën duhet respektuar dhe se referendum nuk do të ketë.

“Nëse Marrëveshjen me Prishtinën e nënshkruan dikush nga Qeveria dhe këtë e pranon Kuvendi, atëherë është e qartë se ajo duhet të zbatohet. Vetëm se kjo është çështje si ta bëjmë këtë me pajtim të popullit”, ka thënë B92 zëvendëskryeministri serb Aleksandër Vuçiq i cili njohësish ka paralajmëruar se do ta vizitojë Kosovën më së largu gjatë javës së dytë të majit.

Duke folur për takimin që ka pasur me serbë nga Kosova, Vuçiq ka thënë se me ta nuk është arritur marrëveshje dhe se është e qartë se nuk ka vullnet për referendum edhe pse ka shtuar se “Beogradi nuk mund t’i ndryshojë serbët e veriut”. Vuçiq po ashtu ka thënë se “ca grupe margjinale në veri nuk mund të  ndryshojnë vullnetin e popullit bë Serbi dhe nuk mund ta ndërrojnë Qeverinë në Beograd edhe Serbia e kupton frikën e tyre.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close