Publikuar me datën: Sat, Oct 1st, 2011

Serbët e veriut me tru të barikaduar

Ministri i Brendshëm, Bajram Rexhepi del në skenë sërish me deklaratat e tij karshi situatës në veri dhe çështjes së barrikadave që janë vendosur atje nga serbët. Ai gjatë një interviste në KTV, ka thënë se vendosmëria e Qeverisë për të vendosur rend dhe ligj edhe në këtë pjesë do të vazhdoj dhe askush nuk do t’i ndal. Sipas Rexhepit çështja e barrikadave ka hyrë në trurin e serbëve atje, por siç thotë ai asnjë përpjekje e tyre nuk do të ketë sukses.
“Ata e kanë trurin e barrikaduar, ky është një lloj presioni nga grupet kriminale dhe radikale të cilët mendojnë se nëpërmjet barrikadave mund të nxjerrin ndonjë kompromis, mund të qëndrojnë sa të duanë por nuk do të kenë sukses edhe atje do të ketë rend dhe ligj”, ka përsëritur Rexhepi

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close