Publikuar me datën: Sun, Apr 18th, 2010

Së shpejti shtëpia muze e Hasan Tahsinit

Tiranë, 17 prill – U promovua sot libri me titull Profesor Hasan Tahsini ku trajtohet njëri prej figurave më të ndritura të shqiptarëve të Çamërisë dhe të Rilindjes shqiptare shkruar nga doktor Laurent Bica. I pranishëm në promovim ishte dhe kreyetari i Partisë për Drejtësi dhe Unitet, Shpëtim Idrizi i cili pasi shprehu vlerësimet e tij për këtë ideolog të Rilindjes njoftoi dhe projektin e ndërtimit të një shtëpie muze për të.
“Hasan Tahsini ishte jo thjesht ideolog i Rilindjes sonë , por ideologu i ideologëve të Rilindjes. Ne i kemi kërkuar qeverisë shqiptare dhënien e fondeve për ribërjen e shtëpisë muze të Hasan Tahsinit, fondet janë dhënë dhe ne tashmë po bëjmë projektin” u shpreh Idrizi.
Gjatë fjalës së tij, Idrizi njoftoi se PDU, është e vendosur në kërkesën e saj, për ngritjen e varrezave monumentale në fshatin Kllogjer, për respektimin e 2600 viktimave të pafajshme.
“Po kaq e fortë ka qenë kërkesa jonë për ngritjen e varrezave monumentale në fshatin Kllogjer. Ne nuk mund të harrojmë, është pjesë e kulturës, është pjesë e memories sonë.” tha Idrizi.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close