Publikuar me datën: Wed, Oct 10th, 2012

Sa poshtë ka rënë njerëzia Nga:Lekë Mrijaj

 

 

 

 

 

 

 

 

Sa poshtë ka rënë njerëzia

Nga:Lekë Mrijaj

I.

Katër vëllezer bujarë
të mirë në Lug të Drinit
u zunë në mes veti
për një bisht të minit.II.
U zunë për një pronë
të ndarë për shumë vjetë
thoshte vëllau i madh
mua kjo më përket.

III.
Iku në gjykatë vëllau
me fjalë dhe padi
i thoshte të voglit vëlla
nuk ndiej fare për ty.

IV.
Do e korruptoj
deshmitaret dhe drejtësin
thoshte vëllau i madh
nuk ndiej as për kadinë.

V.
Nuk ka fare faj
gjykata as drejtësia
thoshtë vëllau i vogël
sa poshtë ka rënë njerëzia

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close