Publikuar me datën: Wed, Dec 28th, 2011

Referendumi i serbëve të Mitrovicës dhe Zveçanit, më 14 -15 shkurt

Mitrovicë, 28 dhjetor – Banorët serbë të  komunës së veriut të Mitrovicës dhe Zveçanit, më 14 dhe 15 shkurt të vitit të ardhshëm do të deklarohen me referendum se a dëshirojnë që në veri të Kosovës të pranojnë instalimin e institucioneve të Prishtinës apo jo. Kjo është vendosur të mërkurën, në mbledhjen e mbajtur nga atë  ashtuquajturit kuvende komunale të këtyre dy komunave paralele.

Në kuvendi e Mitrovicës kundër këtij vendimi kanë qenë kuvendarët e G 17, të cilët nuk kanë qenë të kënaqur me mënyrën se si është formuluar pyetja. Pas mbledhjes, i ashtuquajturi kryetar i komunës së Mitrovicës, ka theksuar se Kuvendi ka marrë vendim që banorët e Mitrovicës  të dalin në referendum ku do të deklarohen me “Po” ose “Jo” se a dëshirojnë që në veri të vendosen institucionet e Prishtinës. Edhe i ashtuquajturi kryetar i Kuvendi të Zveçani, Dobrosav Dobriq, ka theksuar se referendumi është shprehje më e lirë e vullnetit të popullit. Sipas tyre, mbajtjen e referendumit do ta mbikëqyrin komisionet komunale.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close