Publikuar me datën: Sat, Feb 9th, 2013

Reagim:Bashkimi Demokratik per Integrim

Reagim
Bashkimi Demokratik për integrim reagon ndaj manipulimeve jonjerëzore që i bën PDSH ne funkcion te politikës ditore,
*duke shkelur mbi dinjitetin e ushtarëve dhe veteranëve të UCK-se,
*duke shkelur mbi dinjitetin e të burgosurve politik, studentëve dhe asociacioneve joqeveritare
*duke nëncmuar gjdo iniciativë qytetare e individuale si dhe të drejtën e qytetarëve për shprehje të protestës së lirë.
*duke keqpërdorur vëllezrit tanë në Luginë për interesin e politikës ditore.
Është kjo pjesë e mentalitetit antidemokratik që kjo parti e ka, si në funkcionimin e saj të mbrendshëm ashtu edhe në atë të jashtëm kur dhunonte mediat, intelektualët, shoqatat dhe zgjedhjet e lira.
Bashkimi Demokratik për Integrim informon opinionin se nuk ka qen organizator i protestës së djeshme.
Qëndrimin dhe reagimin tonë e kemi bërë nëpër institucionet e nevojshme ndërkombëtare dhe rajonale pa populizem dhe publicitet.
PDSH nuk ka integritet moral as edhe për të komentuar qështjen Shqiptare se asnjëher nuk e ndihmoi atë si me pavarësinë e Kosovës, si me qëndrimin anti luftës ne Maqedoni dhe me aktivitetet e saja destruktive me të cilin në vazhdimësi ka prishur imazhin e Shqiptarëve të Maqedonisë.
Në mungesë të ideve dhe iniciativave të reja, në mungesë të vizionit dhe konzistencës ne politikbërje, PDSH-së i mbetet vetëm ta kontamionon ambientin politik me manipulime dhe ofendime.
Ne do të vazhdojmë ta realizojmë agjendën tonë largpamëse e qëllimirë bashkë me qytetarët shqiptarë duke mos u bërë pejsë e këtij kontaminimi politik që mundohet ta imponon kjo parti.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close