Publikuar me datën: Tue, Dec 11th, 2012

Rasti “Kleçka” sërish nga fillimi

Gjykata Supreme e Kosovës ka vendosur sot lidhur me ankesën e prokurorit ndaj aktgjykimit të Gjykatës së Qarkut për gjashtë nga të akuzuarit, në rastin tashmë të njohur “Kleçka”, duke e kthyer gjithë lëndën në rigjykim.  Me këtë vendim Arben Krasniqi, Shaban Shala, Sabit Shala, Behlul Limaj, Refki Mazreku dhe Besim Shurdha u bashkohen të akuzuarve të tjerë në në pabarurgim.  Bëhet fjalë për katër të akuzuar të tjerë, tashmë në paraburgim: Fatmir Limaj, Naser Krasniqi, Naser Shala, Nexhmi Krasniqi.

Me këtë vendim të Gjykatës Supreme të Kosovës, Rasti ‘Kleçka’ përfundimisht kthehet në pikën zero, d.m.th gjykimi nis nga e para.

Në mars të këtij viti, Gjykata e Qarkut i kishte liruar gashtë të pandehurit nga të gjitha pikat e aktakuzës, me të cilën ngarkoheshin.

Të pandehurit ishin akuzuar për krime lufte kundër popullatës civile dhe të burgosurve të luftës. Sipas kumtesës së EULEX-it, trupi gjykues e shpalli të pranueshme edhe dëshminë e Agim Zogajt, i njohur edhe si “dëshmitari X”, si dhe provat e mbledhura gjatë bastisjes së objekteve të Naser Krasniqit dhe Fatmir Limajt.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close