Publikuar me datën: Sun, Sep 23rd, 2012

Qeverisë i kërkohet përmbushja e kushteve për vizat

Grupi për Studime Juridike dhe Politike i ka bërë thirrje Qeverisë së Kosovës që të përshpejtojë dinamikën e zbatimit të kushteve për procesin e liberalizimit të vizave. Organizata ka prezantuar të shtunën një analizë të titulluar: “Një matricë vlerësimi mbi të arriturat dhe sfidat e Kosovës në përmbushjen e Udhërrëfyesit për liberalizimin e vizave”, ku puna e institucioneve të Kosovës në lidhje me arritjet në përmbushjen e objektivave të Udhërrëfyesit të liberalizimit të vizave është vlerësuar me notën 3.5, gjë e cila nënkupton që Kosova ka ende shumë objektiva për të përmbushur.“Procesi i liberalizimit të vizave në Kosovë duhet të jetë prioritet më themelor i Qeverisë dhe ajo duhet të rrisë dinamikën në zbatimin e kushteve, sepse ajo është e ulët”, ka thënë Fisnik Korenica, drejtues i organizatës që ka nxjerrë analizën.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close