Publikuar me datën: Sun, Sep 5th, 2010

Qeveria bën gati edhe 9 milionë euro për promovimin e Kosovës

Prishtinë, 5 shtator – Qeveritarët planifikojnë të shpenzojnë nga arka e shtetit edhe 9 milionë euro për promovimin e Kosovës. Këto mjete, sipas Kornizës Afatmesme të Shpenzimeve, të hartuar nga Ministria për Ekonomi e Financa do të shpenzohen për çdo vit në shumën prej 3 milionë eurosh, shkruan sot gazeta Koha Ditore. Te shpenzimet e kësaj ministrie në linjën për shpenzime operative dhe kapitale në kornizën e shpenzimeve për periudhën 2010-12 specifikohet se qeveria planifikon të shpenzojë fiks 9 milionë euro për promovimin e Kosovës.
Zyrtarët e lartë të kësaj ministrie, ministri Ahmet Shala, dhe zv.ministri Bedri Hamza me gjithë insistimin e gazetës nuk kanë dhënë sqarime se a do të shpenzohen edhe këto mjete ashtu siç është vepruar përmes fushatës mediale të përgatitur nga kompania izraelite “Satchi & Satchi”. Por, këto mjete sipas zyrtarëve të prokurimit të kësaj ministrie nuk janë të bartura nga kontrata me kompaninë izraelite. Osman Vishaj, drejtor i kësaj zyre  në Ministrinë për Ekonomi e Financa, ka deklaruar se asnjë shumë e parave që mund të jenë të ndara për periudhën 2010-2012 nuk mund të shkojnë te kompania izraelite, e cila ishte kontraktuar për një shumë prej 5.7 milionë eurosh në tenderin “Realizimi i rritjes së imazhit të shtetit dhe fushatës ndërkombëtare mediale për Republikën e Kosovës”.   Kontrata me këtë kompani ishte nënshkruar në fund të janarit të vitit 2009

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close