Publikuar me datën: Thu, Oct 24th, 2013

Prokuroria kërkon shpallje urdhër-arresti për ministrin serb

Mitrovicë, 24 tetor – Departamenti i Përgjithshëm i Prokurorisë Themelore në Mitrovicë të enjten mori vendim për fillimin e hetimeve kundër Aleksandër Vullin, ministër pa portofol në Qeverinë e Serbisë.

“Ky aktvendim u mor për arsye se ekziston dyshimi i arsyeshëm se Aleksandër Vullin, më 17 tetor 2013, në kohë të pacaktuar, në mënyrë të paautorizuar ka kaluar kufirin e Republikës së Kosovës me Serbinë, jashtë vendkalimit kufitar të autorizuar, dhe ka hyrë në territorin e Republikës së Kosovës. Me këtë ka kryer vepër penale, Kalimi i paautorizuar i vendkalimeve kufitare ose vijës kufitare, nga neni 146, paragrafi 2, lidhur me paragrafin 1 të Kodit Penal të Republikës së Kosovës”, thuhet në një njoftim të Zyrës së Kryeprokurorit të Shtetit.

Sipas këtij vendimi, hetimet kanë filluar nga sot, për arsye që ekziston dyshimi i bazuar se Vullin ka kryer vepër penale dhe me qëllim që në procedurën hetimore të mblidhen prova në bazë të të cilave do të vendoset se a do të ngrihet aktakuzë apo hetimi do të pushojë.

“Gjithashtu, Prokuroria Themelore në Mitrovicë, Departamenti i Përgjithshëm, po sot, ka kërkuar nga Gjykata në Mitrovicë që të lëshojë urdhër-arrest ndaj të pandehurit Vullin”, thuhet në njoftim.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close