Publikuar me datën: Mon, Apr 23rd, 2012

Plan trepikësh për të ndalur zgjedhjet serbe në Kosovë

Ministri i Punëve të Brendshme, Bajram Rexhepi  i ka bërë thirrje KFOR-it dhe EULEX-it që të përmbushin obligimet e tyre dhe të mos lejojnë që nga rrugët alternative të futen në Kosovë politikanë serbë. Ai ka thënë se janë partnerë me KFOR-in dhe  EULEX-in  dhe nuk mund të urdhërojnë një gjë të tillë.

Ndërsa sa i përket mbajtës se zgjedhave serbe në Kosovë, Rexhepi ka përsëritur se ekziston plani tre pikësh për t’i parandaluar ato.

Ministri i Brendshëm ka folur edhe për arrestimet që i ka bërë Serbia, duke thënë se edhe njësitet speciale të policisë së Kosovës kanë mundur të arrestojnë pjesëtar të MUP-it serb dhe të bëjnë show, por, sipas tij, Kosova nuk e udhëheq poetikën e hakmarrjes dhe politikën fëmijërore, që po e bënë shteti serb.

Këto komente Rexhepi i ka bërë pas takimit me  Ministrin e Punëve të Brendshme të Turqisë, Naim Shahin.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close