Publikuar me datën: Tue, Apr 26th, 2011

Per realizimin e ketij ideali shekullor nevojitet nje unitet mbar kombetar , nje unitet i sinqert , nje unitet nderpartiak , nje unitet ndernjerezor i cili do te bashkoj te gjitha subjektet shqipetare rreth nje qendre

Nga;Lek Mrijaj
Perspektiva e ndritshme e popullit shqipetar dhe vuajtjet e sakrificat e tij shekullore jane nje udherref…gyes i drejte per realizimin e ketij qellimi madhore e fisnik te popullit tone,sepse shqipetari si individ dhe kolektiv posedonte gjitha atributet per te qene i pavarur ne realizimin e interesave te tija jetike e shekullore.
Per realizimin e ketij ideali shekullor nevojitet nje unitet mbar kombetar , nje unitet i sinqert , nje unitet nderpartiak , nje unitet ndernjerezor i cili do te bashkoj te gjitha subjektet shqiptare rreth nje qendre e cila do te jete e afte te drejtoj dhe udheheqe ne kete drejtim.
Ky unitet mbarkombetar nuk mund te krijohet sikur deri me sot nga meditimet,anderimet,perfytyrimet,lajthitjet,ngjyrimet apo pershtypjet e jashtme se ka unitet.
Kete unitet mund ta arrijme vetem me paraqitjen e drejte pa lajka,pa ngjyrime,anime,paliderizem te permbajtjes se unitetit.
Nese do te arrijme kete unitet , atehere shume lehte do te realizohet edhe bashkimi i kombit ne nje shtet.
Eshte ne interesin e popullit qe ai te jeteunik,te jetoj ne shtetin e vet Arberine e jo si deri me sot te jete i ndare e shperndare ne shtet fqinje,i urryer,i shkelur,i shtypur.
Se pari mendoj se ne shtetin ame kerkohet nje pune me e madhe ne kete drejtim.Nje unitet nderpartiak,nje unitet ne mendime e ide,nje perpjekjeper bashkim e jo ndarje tesubjektit shqipetar e pasatj angazhimi i faktorit shqipetarne trojet etnike jashta shtetit ame.
Ne menyre parciale nuk mund te zgjidhet ky problem madhor kombetar.Kjo u pame rastin e Kosoves,Lugines se Prsheves e se fundit rasti i shqipetareve ne IRJM.
Besoje se eshte e udhes e gjithe dija dhe mendja shqipetare ku gjendet ne vend e bote te angazhohet ne kete drejtim,te mblidhemi rreth nje Pishtari progresiv euroatlantik-kombetar te njemendet i cili angazhohet me mish e shpirt per realizimin e ketij ideali shekullor dhe te gjithe se bashku si nje e tepunojme ne realizimin e Bashkimit kombetar.
-Pse vetem ne te jemi te ndare???!!!

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close